Bellen Mail Menu
Twitter Facebook

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39 - 3904 EP Veenendaal
Tel. 0318 - 76 80 17 | Mail: info@catering-bestellen.nl

Tips voor een geslaagd barbecuefeest

Wij verzorgen uw BBQ tot in de puntjes!

5 tips voor een geslaagd barbecuefeest

De dagen worden langer, het mooie weer staat voor de deur. Krijgt u ook zo'n zin om te bbq'en. Gezellig in de tuin, tijdens een buurtfeest, bruiloft of andere gezelligheid. Met deze BBQ tips maak je er een heerlijke zomeravond van.

Tip #1: BBQ feest voor elke gelegenheid

Barbecueën is voor iedereen een feest. Met wat vlees, vis, groente, salade en een lekker drankje is uw feest als snel compleet. Of u nu een bedrijfsfeest, buurtfeest, familiefeest, verjaardag, tuinfeest, zomerfeest of ander BBQ feest organiseert, uw feest wordt al snel een succes met de bbq pakketten van Ter Burg.

Tip #2: Sfeervol barbecueën

Of je nu in de tuin, camping, park of andere locatie gaat bbq'en, met de partyverhuur van Ter Burg creëer je nog meer sfeer bij uw barbecuefeest, waardoor de mooie avond nog aangenamer wordt. Wat dacht je van onze Amerikaanse, grote bbq, waarop je de heerlijkste gerechten grilt en onze compleet ingerichte partytenten. Muggen blijven op afstand door het branden van een citronella kaars. En wanneer de duisternis is ingevallen en het kouder wordt, zorgen dansende vlammen van fakkels voor comfortabele warmte.

Tip #3: Amerikaanse BBQ

In Amerika is de buitenkeuken ranzend populair. Ook hier in Nederland garen we onze gerechten steeds vaker in de buitenlucht. Voor uw barbecuefeest zijn de Amerikaanse bbq pakketten van Ter Burg zeker een aanrader!

Tip #4: BBQ met kok

Met de barbecue service van Ter Burg heeft u nergens geen omkijken naar. Wij nemen alle zorg uit handen. Bij alle BBQ pakketten leveren wij een barbecue, borden, bestek en eventueel een kok om uw gasten te voorzien van de heerlijkste barbecue gerechten.

Tip #5: BBQ pakket voor iedereen

Bij het bestellen van uw complete BBQ pakket bent u bij Ter Burg aan het juiste adres. Wij hebben een aantal BBQ pakketten voor u samengesteld voor de echte vlees of visliefhebbers. Ook voor een compleet verzorgde Halal barbecue kunt u bij Ter Burg terecht. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen.

Aanbod barbecue catering

Heel veel succes met het organiseren van uw BBQ feest!

5 tips voor een geslaagd barbecuefeest

5 tips voor een geslaagd barbecuefeest

  • Tip #1: BBQ  feest voor elke gelegenheid
  • Tip #2: Sfeervol barbecueën
  • Tip #3: Amerikaanse BBQ
  • Tip #4: BBQ met kok
  • Tip #5: BBQ pakket voor iedereen

“Maak uw BBQ feest compleet middels onze professionele kok.”

Reactie

Heeft u een vraag over bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande reactieformulier.

Naam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Reactie*
Verstuur formulier

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39
3904 EP Veenendaal
Telefoon: 0318 - 76 80 17
E-mail: info@catering-bestellen.nl