Bellen Mail Menu
Twitter Facebook

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39 - 3904 EP Veenendaal
Tel. 0318 - 76 80 17 | Mail: info@catering-bestellen.nl

Catering mobiele cocktailbar

Een topfeest met de mobiele exotische cocktailbar van Ter Burg Catering

Mobiele exotische cocktailbar

Cocktails zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en de populariteit groeit nog steeds, dankzij o.a. de reclame van Bacardi (Mojito).
De mobiele exotische cocktailbar van Ter Burg Catering staat garant voor een topfeest. Wij shaken de mooiste cocktails voor uw gasten! De cocktailbars zijn feestelijk aangekleed en geven daardoor een extra dimensie aan de sfeer.

Keuze uit diverse soorten cocktails

U kunnen verschillende cocktails voor uw shaken. Hierbij valt te denken aan cocktails of mocktails (alcohol vrij), smoothies,slush puppie of ander soorten dranken. Wenst u geen alcohol op uw feest, dan verzorgen wij een compleet alcoholvrije mocktail kaart.

Cocktailbar op locatie

En kunnen wij cocktails verzorgen op ieder gewenste locatie en geschikt voor iedere gelegenheid. De cocktailbars kunnen worden ingezet op bedrijfsfeesten, personeelfeesten, openingen, recepties, beurzen, themafeesten, lunches, verjaardagen, huwelijksfeesten etc. Maar ook een mobiele cocktailbar in uw eigen kroeg is mogelijk.

Keuze uit 4 cocktailbarren

U kunt bij ons kiezen uit 4 verschillende barren, zodat u kunt kiezen welke bar het beste bij uw evenement past. Zeer uniek in Nederland is de pianobar. Bij deze bar worden de cocktails geserveerd vanuit de Piano. De Pianobar is altijd incl. pianist. en op basis van 4 uur.

Cocktails in uw huisstijl

Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes. Eventueel kunnen cocktails in bedrijfskleuren of andere gewenste kleuren worden gemaakt! De exotische aankleding van de locatie kunnen wij verzorgen!

  • 3 uur shaken van heerlijke cocktails
  • Mobiele cocktailbar
  • Bartender
  • 100 cocktails
  • 2 uur opbouw en 1 uur afbouw

Kosten voor een cocktailcatering is prijs op aanvraag.

Fotogalerij

Vragen of bestellen

Heeft u een vraag over deze catering of wilt u een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
* Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Naam*
Adres*
Postcode
Woonplaats
Telefoon*
Emailadres*
Soort reactie
Reactie*
Verstuur formulier

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39
3904 EP Veenendaal
Telefoon: 0318 - 76 80 17
E-mail: info@catering-bestellen.nl