Bellen Mail Menu
Twitter Facebook

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39 - 3904 EP Veenendaal
Tel. 0318 - 76 80 17 | Mail: info@catering-bestellen.nl

Kerstmarkt op locatie

Uniek winters personeelsfeest met kerstmarkt

Op een originele manier een kerst- of eindejaarsevent organiseren? Kies dan voor een kerstmarkt, die bij u op locatie wordt opgezet. Op die manier kunnen uw medewerkers niet alleen genieten van een heerlijke catering in winterse sferen, ook bieden we ze de mogelijkheid om bij onze sfeervolle stalletjes een eigen cadeau- of kerstpakket samen te stellen. Origineel, verrassend en vooral gezellig. Bovendien hoeft u er niets voor te doen, want wij regelen de aankleding, de winkeltjes en een uitgebreid aanbod aan hapjes, drankjes, warme gerechten en passende themalekkernijen.

Compleet met hapjes, drankjes en meer

Behalve bij uw eigen bedrijf kunnen we ook op andere locaties een kerst- of Nieuwjaarsmarkt verzorgen. In de ruimte plaatsen we houten chalets waarin verschillende winkeliers hun waren uitstallen. Vaak gaat het om duurzame of lokale producten. De opzet wordt afgewisseld met partytenten, waarin iedereen kan neerstrijken voor een hapje en drankje. Dit kan worden uitgebreid met een mobiele bierbar en wijnbar. Vervolgens onthaalt ons personeel alle gasten met glühwein, warme chocolademelk en een klein hapje.

Uitgebreide themacatering

Voor het ultieme kerstgevoel mogen de kerst- en eindejaarslekkernijen natuurlijk niet ontbreken, zoals goed gevuld kerstbrood en oliebollen. Onze bakker bakt ter plaatse overheerlijke Brusselse wafels en er staat een uitgebreid stamppotbuffet klaar, waarbij onder andere gekozen kan worden uit smakelijke runderstoofschotels, goulash, hachee en hazepepers. Ook rookworsten en balletjes gehakt ontbreken niet. Het geheel wordt omlijst door fraaie kerstdecoraties, echte sneeuw en sfeervolle muziek. Verder horen ook winterse spelletjes, een Kerstman en een kerstkoor tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wilt u een personeelsfeest organiseren of heeft u interesse in de mogelijkheden voor een kerstmarkt op locatie? Neem dan snel contact met ons op.

Vraag direct de scherpste offerte aan

Fotogalerij

 

Reactieformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Naam:*
Organisatie:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Land:
Telefoonnummer*
E-mail:*
Reactie*
Verstuur formulier

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39
3904 EP Veenendaal
Telefoon: 0318 - 76 80 17
E-mail: info@catering-bestellen.nl