Bellen Mail Menu
Twitter Facebook

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39 - 3904 EP Veenendaal
Tel. 0318 - 76 80 17 | Mail: info@catering-bestellen.nl

Sfeervol kerstbuffet op locatie

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest tot in de puntjes!

Wij bieden u

Een kerstbuffet tijdens een bedrijfsuitje is dé manier om in kerststemming te komen. We zetten bij uw bedrijf of op een andere locatie een prachtig aangeklede verwarmde tent neer en brengen alles volledig in kerstsfeer. Met natuurlijk een verlichte kerstboom, een sfeervolle bar, gezellige kerstmuziek en buiten rondom fakkels, lichtjes en vuurkorven. Binnen verzorgen we een heerlijk buffet, volgezet met typische kersthapjes en verrukkelijke lekkernijen en dranken. 

Gezellige activiteiten

Een kerstbuffet wordt vaak nog gezelliger met allerlei thema-activiteiten. Zo kan er bijvoorbeeld karaoke worden gezongen bij favoriete kersthits, organiseren we kerstbalschieten met een echte luchtbuks, kan iedereen de sport curling een keer proberen en dagen we echte durfals uit de skipiste af te suizen via virtual reality. Natuurlijk kunnen we ook een echte kerstman regelen. Of sneeuw. De mogelijkheden zijn wat dat betreft onbeperkt. 

Kerstfeest op Kwintelooijen 

Bent u met een grote groep collega’s of relaties? Dan is het ook mogelijk een kerstbuffet op een feestlocatie bij het prachtige Kwintelooijen te boeken. In deze sfeervolle omgeving zorgt ons team dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt in sfeer, gezelligheid, hapjes en drankjes. Kies bijvoorbeeld voor een overheerlijk stamppotmenu met Hollandse piepers, grootmoeders jus en diverse soorten vlees. Deze avonden worden verder feestelijk afgesloten met heerlijke koffies of andere warme dranken die zowel binnen als buiten rondom het haardvuur kunnen worden genuttigd.

Neem contact op met Ter Burg Catering

Wilt u een prachtig kerstdiner op locatie organiseren? Wij bieden de kerstbuffeten aan wij u aan vanaf 20 gasten. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct naar onze praktijk voor een afspraak 0318 - 76 80 17.

Aanbod stampotbuffetten

Wij bieden u

Wij bieden u

  • Eerlijke, versproducten van de échte slager
  • Vers stokbrood van de warme bakker
  • Uitgebreide keuze in buffetten
  • Ook halal, vegetarisch, glutenvrij en voor kinderen
  • Eventueel incl. parttententen, aangekleed in kerstsfeer
  • Kerst-DJ (op aanvraag)
  • Incl. hulp en bediening

Reactie

Heeft u een vraag over bovenstaande informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande reactieformulier.

Naam:*
Telefoon:*
E-mailadres:*
Reactie*
Verstuur formulier

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39
3904 EP Veenendaal
Telefoon: 0318 - 76 80 17
E-mail: info@catering-bestellen.nl