Bellen Mail Menu
Twitter Facebook

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39 - 3904 EP Veenendaal
Tel. 0318 - 76 80 17 | Mail: info@catering-bestellen.nl

Catering voor uw bruiloft

Professionele catering voor uw huwelijksfeest

Uw Huwelijksfeest thuis vieren? De mooiste dag van uw leven is bij Ter Burg Catering uit Veenendaal in goede handen. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit tevergeten.
Uw huwelijksfeest op maat. Wilt u een chique, stijlvol, swingend, klassiek of modern huwelijksfeest? Ter Burg heeft alle faciliteiten in huis om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. U kunt kiezen uit diverse arrangementen en thema’s.

Een praktijkvoorbeeld:
Wij plaatsen op elke gewenste lokatie een partytent.
Deze zal worden ingericht met diverse statafels lounge afgerokt met een bloemdecoratie erop tevens zorgen wij voor diverse zitjes en plantdecoraties.
De rode loper met chromen paaltjes en fluwelen koorden mag bij de entree natuurlijk niet ontbreken net als het podium voor de band of dj en die prachtige kroonluchter in het midden van de tent!!

De limo brengt het bruidspaar van het stadhuis of kerk naar de feestlokatie uw gasten mogen plaatsnemen in de oude traditionele engelse bus.
U en uw gasten worden bij de rode loper opgevangen door een lakei die hen verwijst naar de garderobe.

Eenmaal binnen aangekomen zullen de bedieningsmedewerkers hen vooorzien van een heerlijk kopje koffie met een petit four waar een foto van een het bruidspaar op staat.

Centraal in de tent ligt een prachtige verlichte dansvloer.
De dj of band beginnen met een rustig muziekje de bar gaat open en uw feest kan beginnen het bruidspaar opent met de eerste dans.

Gedurende de avond zal het bedieningspersoneel uw gasten voorzien van de diverse bittergarnituren en sushi.

Uiteraard staat aan het einde van de avond de traditionele koffietafel met broodjes klaar eventueel kunnen wij ook een friteswagen buiten plaatsen en uw gasten voorzien van een heerlijke puntzak met frites en mayonaise.

Vragen of bestellen

Heeft u een vraag over deze catering of wilt u een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier.Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
* Alle op deze website genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Naam*
Adres*
Postcode
Woonplaats
Telefoon*
Emailadres*
Soort reactie
Reactie*
Verstuur formulier

Ter Burg - Catering Veenendaal

Dr. Colijnstraat 39
3904 EP Veenendaal
Telefoon: 0318 - 76 80 17
E-mail: info@catering-bestellen.nl